Header logo 1
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Wel de beste prijs. Geen gedoe.

Content Image 1
Article Image 0

01.

Verkopen zonder zelf te verkopen. Zo werkt dat.

Je ontkomt er niet aan: het verkopen van een tweedehands auto. Eens is het tijd voor wat nieuws. Gezinsuitbreiding, een betere job, en zo zijn er nog meer redenen om te investeren in een nieuwere, betere en misschien wel grotere auto. Maar het verkopen van die tweedehands auto, dat gaat niet altijd zonder gedoe.

Steeds vaker hoor jij op het nieuws verschrikkelijke verhalen. Mensen die in goed vertrouwen de auto meegeven en ‘m niet meer terugzien of mensen met kwade bedoelingen die thuis over de vloer komen en spullen meenemen. Of het onderhandelen, ook al zo’n pijnpunt.

Nee, dat verkopen van een auto is niet altijd leuk. Het zorgt voor onzekerheid. Neem die onzekerheid weg en laat je auto verkopen door experts. Wij regelen de verkoop, het onderhandelen en alles wat daarbij komt kijken. Jij wacht thuis af tot wij de auto hebben verkocht voor de overeengekomen prijs.

U bepaalt de verkoopprijs. In het belang van de verkoop geven wij u een advies verkoopprijs (dit kan meer, minder of dezelfde prijs zijn als uw verkoopprijs). Dit is louter indicatief en u kunt de verkoopprijs zelf bepalen, deze adviesprijs is gericht om een wagen binnen de 30 dagen verkocht te krijgen. Verder geven wij u ook een handelaarsprijs dat u tijdens die 30 dagen altijd kunt accepteren om onmiddellijk het bedrag binnen te krijgen.

Je meldt je auto aan voor verkoop via onze website. Geef alle benodigde informatie en deel ook direct foto's van het in-en exterieur.

Je komt langs op locatie, onze experts checken de auto en brengen bij interesse een bod uit.

Je auto wordt gepoetst, er worden professionele foto's gemaakt en we plaatsen 'm op onze website en allerlei platformen. Geïnteresseerden komen bij ons langs.

Je auto is verkocht en je kunt genieten van de extra tijd die je hebt bespaard.

Content Image 2
Article Image 1

02.

Je auto wordt sneller verkocht en is op alle platformen zichtbaar

Jouw auto komt in onze showroom en op alle beschikbare en vooraanstaande platformen in België te staan. Dat heeft voordelen: mensen die langskomen voor een andere auto zien jouw auto staan en wij hebben een ongekend goede naam in de autowereld. WijVerkopenAuto’s is namelijk onderdeel van Cornette Automotive, een autobedrijf dat al sinds 1961 actief is.

Onze verkopers weten potentiële klanten te overtuigen van jouw wagen en door onze lidmaatschappen zien tienduizenden Belgen je auto voorbijkomen op alle vooraanstaande platformen.

 

De voordelen op een rijtje

1. Alles geregeld voor een vaste en vooraf afgesproken fee.
2. Snel en gemakkelijk je auto laten verkopen door experts.
3. Geen ongemakkelijke onderhandelingen met potentiële kopers.
4. Geen mensen aan huis.

Content Image 26
Article Image 2

03.

Dit voorkom je:

1. Lastige mensen aan de deur 
2. Te lage verkoopprijzen, door onzekerheid tijdens onderhandelingen. 
3. Oplichters in huis. 
4. Tijd kwijt zijn aan het beantwoorden van berichten, ontvangen van mensen en meerijden tijdens proefritten. 

 

Ga ervoor, laat je auto verkopen en voorkom gedoe!

Meld je via de onderstaande knop aan en je auto staat morgen al in onze showroom te wachten op een nieuwe koper. Wel zo fijn, zonder al dat gedoe.

Bied uw auto aan

Foto interieur
Foto exterieur
Inschrijvingsbewijs voor
Inschrijvingsbewijs achter
pin.svg
Adres

Liebeekstraat 8
8800 Roeselare

mail.svg
E-mail

sales@wijverkopenautos.be

telephone.svg
Telefoonnummer

+32 51 25 27 10

clock.svg
Bereikbaarheid

Ma t/m vr: 9.00 - 12.00 | 13.00 - 18.00
Za: 09.00 - 12.00 | 13.00 - 17.00

Morgen Internet - Zorgeloos website